Onderwijs PO en VO

Deze site is onder constructie !! – voor info mail naar info@kletskruk.nl of neem contact op met 06-22106151

 

Omdat de K L E T S K R U K als schoolproject BLANCO wordt aangeleverd, zijn de manieren waarop deze beschilderd kunnen worden eindeloos. Vanuit een thema gaan we met leerlingen aan de slag. Kletsen – schetsen – ontwerpen en uitvoering werken ze zelf aan een BETEKENISVOL zitobject

kletskrukkletskrukkletskrukkletskrukkletskrukFantasie KLETSKRUKKletskruk Toon Hermans Huis special edition houtkletskrukkrijt kruk kletskrukESV2013

De K L E T S K R U K is een uitdagend en alternatief leerconcept, waarbij kinderen individueel en/of  in groepen zelf aan de slag gaan voor eigen zitobjecten.  Door samen te kletsen, schetsen en ook zelf te beschilderen groeit het besef naar een betekenisvol project.

UITVOERING Onder enthousiaste begeleiding gaan leerlingen aan de slag. Aan de hand van een bepaald thema geven ze door middel van tekeningen, uiting aan hun ideeën en gevoelens. Vanuit deze tekeningen wordt een definitief ontwerp gemaakt. Leerlingen voeren zelf het gehele traject uit. Eenmaal op het schoolplein of in de klas zijn deze objecten ware eye cathers waar je niet zomaar aan voorbij loopt en waar je even rustig op kunt gaan zitten.

TROTS  I  ZELFVERTROUWEN  I  ZELF BIJDRAGEN AAN EEN MOOIE LEEROMGEVING  I  Een ECHTE ontmoeting

  • Met jezelf
  • Met KUNST
  • Met anderen
  • Met emotie en trots

LESPAKKET

Het lespakket voor scholen PO en VO bestaat uit:

  • Blanco K L E T S K R U K K E N
  • Teken- en schildermateriaal (met voorbeelden algemeen en voor gekozen thema)
  • Begeleiding / Workshop
  • Lesbrief voor de school / docenten
  • Prijzen van een project op school zijn op aanvraag beschikbaar – wij maken vrijblijvend een passende offerte.

Lijkt een KLETSKRUK project ook wel iets voor uw school ! Neem contact op via info@kletskruk.nl

KRIJT kletskruk copyKRIJT kletskruk

De KRIJT kletskruk zorgt telkens weer voor een nieuwe ontmoeting! Of het nu gaat om het krijgen van een antwoord, het opschrijven van een afspraak, een leuke boodschap, de start van een lastig gesprek (pesten, scheiden, verliefdheid, faalangst), het maken van die moeilijke som of als podium waarop iemand zijn tekenkunsten kan laten zien!

kletskruk