Maaspoort Venlo kletskrukken

Vrijdag 13 december 2013 hebben 10 KLETSKRUKKEN met diverse theaterthema’s een plek gekregen in het onlangs opnieuw geopende Theater de Maaspoort. Theater de Maaspoort is als huis van de stad een plaats om te genieten, te ontmoeten om bij te praten; met bekenden, onbekenden en artiesten. De KLETSKRUKKEN in Theater de Maaspoort zorgen door verschillende thema’s voor mooie gespreksonderwerpen.

Zo is er een kruk die het gebouw laat zien. Sinds 2013 een bepalend icoon aan de skyline van Venlo. Een cultureel hart van de stad om trots op te zijn. Een andere kruk laat zien dat de Maaspoort daarnaast staat voor meer dan alleen theater. Een inspirerende ontmoetingsplaats, zowel feestelijk als zakelijk. Ook de regionale trots komt aan bod, artiesten uit deze regio met de prachtige tekst Theater van ’t Laeve van Frans Boermans.

Theater de Maaspoort is meer dan alleen een voorstelling bekijken, het gaat om genieten, beleven, ontspannen en een echte avond uit. De kruk Geniet en Beleef laat dit gevoel mooi zien en daarnaast is er natuurlijk de ontmoeting met artiesten, mooie beelden van topartiesten maken de krukken helemaal af.
De Theater-KLETSKRUKKEN zijn vanaf nu te bewonderen in Theater de Maaspoort. Ga vooral ook even zitten en klets met elkaar.

Kletskruk- Maaspoort    IMG_6674    kletskruk_maaspoort_regio

Maaspoort.kletskruk.Artiest1  Maaspoort.kletskruk.ONTMOETING Maaspoort_kletskruk_RegioArtiestenkletskruk theater de Maaspoort Venlo   kletskruk Maaspoort    kletskruk kids maaspoort   Kletskruk_Maaspoort_Zoek de artiest

kletskruk XHL  Kletskruk- Maaspoort_overhandiging   kletskruk Maaspoort kletskrukken theater